Ekspedisjoner for store og
små siden 1963

I over 50 år har folk hatt tillit Fjellpulkens produkter, tatt oss med på småturer og store ekspedisjoner. Fjellpulken har vært med når drømmer har blitt oppfylt og folk har fått sine livs opplevelser.

Kvalitet

Siden 1963 har vi bygget tillit gjennom kvalitet. Det har gitt tillit nok til å passe på den førstefødte og søknene deretter. Med kvalitet nok til å følge de røffeste eventyrere til Sydpolen, Nordpolen og over Grønland.

Trygghet

Gjennom årene er det solgt godt over 100.000 barnepulker og flere titusener av tur- og ekspedisjons- modeller. Det er vi stolte av, for det sier noe om tilliten våre kunder har til oss og hvordan våre produkter leverer. Alt startet med tydelig tanke for kvalitet i en kjeller på Nordre-Ål i Lillehammer 1963.

Vårt mål

For Fjellpulken har det alltid vært viktigste prioritet å lage produkter som er i toppsjiktet på sikkerhet og kvalitet. Dette gjelder alle våre produkter, uansett om det dreier seg om barnepulk for familieturen eller ekspedisjonspulk som skal få folk trygt frem gjennom isødet hvor som helst i verden.

Fjellpulken har fått to tildelinger av “Merket for god design”, som deles ut av Norsk Designråd.

Vi lover å fortsette med å utvikle og utvide vårt sortiment med gode produkter for å gi deg en enda bedre turopplevelser.

Hilsen Fjellpulken