Garanti

Fjellpulken har alltid vært opptatt av holdbarhet på våre produkter og vi oppfordrer sterkt til langtidsbruk med tanke på miljøet. 

Vi har et stort utvalg i slitedeler som sikrer deg bruk av ditt Fjellpulken-produkt i mange år fremover, slik mange kunder før deg har brukt sine Fjellpulken-produkter i tiår ved hjelp av godt vedlikehold og eventuelt kjøp av slitedeler.

Reklamasjon og produktgaranti

Fjellpulken gir 3 års produktgaranti på alle våre produkter. Garantien dekker ikke skader forårsaket av hendelig uhell eller ulykke, uriktig og/eller uforsvarlig bruk, bøting av skrog, omsying, andre endringer eller naturlig famling av farge og materialer over lengre tids bruk. Om det skulle være noe feil med produktet, vil vi selvfølgelig strekke oss for å løse dette på best mulig måte.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi har kan velge å utbedre feilen om det skulle være mulig før du kan få ny vare eller kansellere og få pengene tilbake. Vi har også rett til å tilby deg en erstatningsvare. NB! Varen må sendes som sporbar sending slik at den kommer trygt frem til oss. Ikke send varer til Fjellpulken i oppkrav, da vil den ikke bli hentet ut. Eventuell tilbakebetaling ved godkjent reklamasjon er inkl. frakt.

Retur til Fjellpulken sendes til:
Fjellpulken AS
Hagevegen 3
2613 Lillehammer