the leaf hengekøyer

The LEAF hengekøye enkel
The LEAF hengekøye dobbel
The LEAF hengekøye enkel med myggnetting
The LEAF hengekøye dobbel med myggnetting

The Leaf hengekøyer leveres KOMPLETT MED STROPPER OG KARABINkroker

Hengekøyen The Leaf er produsert i solid fallskjermnylon. Finnes som enkel hengekøye, dobbel hengekøye med og uten myggnetting.

 

Hengekøyene med myggnetting har selvfølgelig YKK-glidelåser. Leveres i flott pakkpose med The Leaf design.

 

Hengekøyene egner seg både til turbruk og til å slappe av hjemme på verandaen eller i hagen.

Leveres i pakkpose med the leaf design

The LEAF hengekøye enkel
The LEAF hengekøye enkel med myggnetting
The LEAF hengekøye dobbel
The LEAF hengekøye dobbel med myggnetting

The leaf hengekøyer 

Enkel hengekøye

Komplett enkel hengekøye perfekt for veranda, hagen og rask å ta med ut på tur. Alt tilbehør som stropper og karabiner følge med slik at du kan ta i bruk hengekøyen straks. 

Hengekøye fra Fjellpulken - kvalitet i alle ledd.

 

Er et én ting vi nordmenn kanskje har lært oss å sette pris på den siste tiden, så er det naturen og frisk luft. Noen av oss har kanskje også lært at egentid har en langt høyere verdi enn vi kanskje visste før pandemi og ukesvis med hjemmekontor. Er du en av de som synes hengekøye ser litt spennende ut? Eller kanskje du trenger et alternativ til hammock i hagen eller på terrassen? 

 

Fjellpulken har fire ulike hengekøyer med svært god kvalitet. Alt du trenger er inkludert i pakken, og hengekøyen kommer i en praktisk pose. De finnes i dobbel og enkel variant, med og uten myggnetting.

enkel hengekøye med myggnetting

Enkel hengekøye med myggnett, komplett med stropper og karabiner inkludert klar for å henge opp. Topp for turer ute i skogen eller ved vannet. Nett med opphengstau og solide YKK glidelåser som glir lett. Hengekøyen kan snus opp ned om man vil ligge på den uten å benytte nettet.

Litt tid for deg selv 

Om du bare trenger en time for deg selv ute i frisk luft, kan en hengekøye i hagen eller på verandaen være perfekt. Ta med deg nettbrett, en bok eller et magasin og glem alt annet et lite øyeblikk. Hengekøyene fra Fjellpulken er av ypperste kvalitet, puster godt og har godt med plass og kapasitet til liggeunderlag og sovepose om du skulle trenge det.

 

Ta med venner på tur

Det trenger ikke være komplisert med en tur sammen med gode venner. Skal dere overnatte er alt du trenger en passe stor sekk som rommer det dere trenger av mat, klær, liggeunderlag, sovepose og hengekøye. På sommerhalvåret vil vi sterkt anbefale hengekøyene med myggnett, for å unngå uønsket besøk av mygg og andre insekter på natten. Om dere bare skal ha en deilig dagstur i skog eller fjelltraktene, tar ikke hengekøyen stor plass - og dere har mulighet for å hvile dere underveis. Glidelåser er selvfølgelig av typen YKK med topp kvalitet.

DOBBEL hengekøye

Dobbel Hengekøye - romslig og god perfekt for deg selv eller til å ligge to i. Leveres med stropper og karabiner inkludert klar for å henge opp. Dette er et pustende materiale som tørker lett. Sommerdagene på verandaen eller de fine turene i skogen. 

Det er bare å glede seg...

Eventyr sammen med barna

Barna er alltid klar for eventyr, og hengekøye er kanskje både spennende og litt skummelt. Det kan være lurt å tørrtrene litt i hagen, og enten sove sammen eller i hver deres hengekøye så de er trygge og komfortable før dere legger ut på tur. De minste barna kan også ta dagsovingen i hengekøyen, enten dere er på tur og mini trenger en lur eller om dere trener til tur når tiden er inne for det. Er det kjølig bruker dere en god vognpose til de aller minste, eller en sovepose til junior for de litt større barna. Trenger barnet litt vugging er det praktisk med en hengekøye.

 

Hengekøyer i nordisk vær og vind

Det er ikke til å legge skjul på at for de aller fleste, frister det nok svært lite med en overnattingstur i hengekøye i øsende regnvær. Våren 2021 lanserer Fjellpulken et tarp som sikrer en vellykket tur i all salgs vær. Tarp fungerer som tak både med og uten hengekøye, og sikrer at du og utstyret ditt holder seg tørt natten gjennom. Været i norden er ofte uforutsigbart, og vi anbefaler bruk av tarp til de som skal sove ute i hengekøye. Da kan du være trygg på at du våkner tørr og uthvilt, selv om det skulle komme en regnskur i løpet av natten.

dobbel hengekøye med myggnetting

Den perfekte turkameraten for helårsbruk. God plass og mulighet for å holde myggen ute med stort nett og solide YKK-flidelåser. Plass til å ha liggeunderlag om du skal bruke den på kaldere dager og netter.

Hengekøye - et allsidig produkt

 

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva eller når du kan benytte deg av en hengekøye. I motsetning til en tradisjonell hammock, kan en hengekøye være med deg overalt. Den tar liten plass, veier lite og ser fresh ut. Hengekøyene fra Fjellpulken er blant de som tåler mest belastning og tyngde i markedet på grunn av solid fallskjermduk, stropper og 12KN karabiner som tåler 1200 kg. Husk alltid å dobbelsjekke at festepunkt som tre eller bjelke bærer!

 

Vi har utstyret du trenger!

 

Ønsker du utstyr av god kvalitet til en god pris, finner du det du trenger til en perfekt tur hos Fjellpulken. Er du i tvil om hva du skal velge, hjelper vi deg gjerne med tips eller råd. Husk! Livet er best ute, og naturen er rett utenfor døren - eller rett rundt hjørnet. Vi er klare for tur, er du?

Hengekøyestropper / oppheng for hengekøye kan kjøpes separat og passer til alle hengekøyer.

Fjellpulkens hengekøyer leveres komplett med opphengstau/stropper og karabiner. Men om du skulle trenge å kun kjøpe hengekøyetsropper så kan du så klart det også. Fjellpulken Outdoor's Hammock Straps er solide stropper inkludert 12kn lettvektskarabiner som kan brukes til hvilken som helst jengekøye med punktfeste for karabinkrok.