FJELLPULKEN

EXPLORER

– kurs i vinterfriluftsliv –

Med et vinterkurs der du får råd og veiliedning fra dyktige intruktører, gjør deg trygg på vinterfriluftslivet. Det venter fantastiske opplevelser like ved eller utenfor skiløypene. Med gode rutiner og riktig utstyr kan du ha det behagelig på tur også når det er vinter og kaldt. .Vi har samarbeid med dedikerte erfarne og dyktige aktører innen kurs i vinterfriluftsliv som lærer deg alt du trenger for å beherske overnatting ute om vinteren. Drømmer du om å dra på korte eller lengre turer og beherske fantastiske vinteropplevelser? Bli med på kurs!

 INTROKURS VINTERFRILUFTSLIV

Dette er kurset for deg som har en hemmelig, eller ikke så hemmelig drøm om å sove i telt på vinteren, men som ikke tør å ta steget ut på egenhånd. Kurset er en fin inngangsport til å utforske vinterfriluftslivet.

Her er det trygghet og mestring som står i første rekke: Vi går en kort, enkel skitur før vi lager leir tett ved løypa, rett ved Midtfjellkoia. Dette gjør også at kurset er velegnet for å ha med barn. Yngste deltaker på tidligere kurs hadde så vidt fylt fem år! Skulle det bli for kaldt for de minste på natta er det anledning til å ta med soveposen inn på Midtfjellkoia.

LES MER OG MELD DEG PÅ HOS LENGETUR.NO

GRUNNKURS LANGTUR VINTER

Passer både for nybegynnere, deg som har vært litt på tur og mere garvede turfolk. Rett og slett et kurs for deg som ønsker å dra på tur med andre og få tryggheten til å være ute sammenhengende 4-5 dager eller mer på vinteren!

LES MER OG MELD DEG PÅ HOS LENGETUR.NO