(1)

Fjellpulken Xpack Tursekk 40 L

Fjellpulken XPACK 40 liter er vår største sekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker har er meget komfortable med mulighet til å feste på pulkdrag direkte magebeltet.

Pris fra: kr1.899,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Tursekk Xpack 40 L

Fjellpulken XPACK 40 liter er vår største tursekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker er meget komfortable med mulighet til å feste pulkdrag, taudrag eller hanefot og hundekobbel direkte på magebeltet.

Sekkene har meget gode polstringer på skulder og hoftebelte. Selesystemet har alle nødvendige justeringsmuligheter, inkludert det unike «shoulder motion»-systemet som gjør at skulderreimene bedre følger brukerens bevegelser ved skigåing og pulktrekking. Den fungerer også utmerket for sykling, alpint og andre aktiviteter hvor en sekk kan være god å ha.

Denne tursekken har også vårt «hang-on»-system integrert, det enkle og geniale konseptet for å «taue» slitne barn hjem igjen til hytta eller tilbake til bilen – på en morsom og lettvint måte. Alle våre hofte- og tursekker har dette som standard.

Sekkene har vært benyttet på en rekke ekstreme ekspedisjoner, og deres solide utførelse er derfor godt gjennomtestet.

Mål med normal oppakning:
64x 32 x 28 cm

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.0 kg
Dimensjoner 64 × 38 × 10 cm
Barcode

709000108309-9

Farger

Grønn, Oransje, Rød, Svart

Bruksområde

Ekspedisjon, Tur

Volum

40 Liter volum

1 omtale for Fjellpulken Xpack Tursekk 40 L

  1. Asgeir Hovland

    Anbefaler ikke seken til å drege pulk me 70 kg i bagasjen, gikk greit på flatene å nedover men i bratte bakker ble det veldig ubehagelig i hoftebelte.
    Ellers er sekken fantastik til dagsturer med hund heile året.

Skriv en omtale