(3)

Fjellpulken Xpack Tursekk 40 L

Fjellpulken XPACK 40 liter er vår største sekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker har er meget komfortable med mulighet til å feste på pulkdrag direkte magebeltet.

Pris fra: kr1.799,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Tursekk Xpack 40 L

Fjellpulken XPACK 40 liter er vår største tursekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker er meget komfortable med mulighet til å feste pulkdrag, taudrag eller hanefot og hundekobbel direkte på magebeltet.

Sekkene har meget gode polstringer på skulder og hoftebelte. Selesystemet har alle nødvendige justeringsmuligheter, inkludert det unike «shoulder motion»-systemet som gjør at skulderreimene bedre følger brukerens bevegelser ved skigåing og pulktrekking. Den fungerer også utmerket for sykling, alpint og andre aktiviteter hvor en sekk kan være god å ha.

Denne tursekken har også vårt «hang-on»-system integrert, det enkle og geniale konseptet for å «taue» slitne barn hjem igjen til hytta eller tilbake til bilen – på en morsom og lettvint måte. Alle våre hofte- og tursekker har dette som standard.

Sekkene har vært benyttet på en rekke ekstreme ekspedisjoner, og deres solide utførelse er derfor godt gjennomtestet.

Mål med normal oppakning:
64x 32 x 28 cm

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.0 kg
Dimensjoner 64 × 38 × 10 cm
Barcode

709000108309-9

Farger

Grønn, Oransje, Rød, Svart

Bruksområde

Ekspedisjon, Tur

Volum

40 Liter volum

3 omtaler for Fjellpulken Xpack Tursekk 40 L

 1. Asgeir Hovland

  Anbefaler ikke seken til å drege pulk me 70 kg i bagasjen, gikk greit på flatene å nedover men i bratte bakker ble det veldig ubehagelig i hoftebelte.
  Ellers er sekken fantastik til dagsturer med hund heile året.

 2. Bjørnar (bekreftet eier)

  Elsker denne sekken! Den har våre med mange mil allereide, sjølv om det ikkje er så lenge sidan eg kjøpte den. Der er et par ting som trekke ned: den knirker litt når man går (kan sikkert smøres) , litt dårlig drikkeblære oppsett ( ingen krok/hempe/borrelås til å henge drikke blæren i.. pluss at hullet til slangen er ganske trangt) , ikke nødfløyte i bryststroppen, å dårlig med feste punkt bak på sekken til ski.

 3. Johan Nordblom

  Min favorittsekk!! Har brukt den på turer i flere måneder nå. Den er behagelig å bære. Midjebelte sitter godt og er godt polstret ved hoften. Går å stille inn for ulike lange personer. God kvalitet på materialer. Romslig. Tåler litt regn. Men et regntrekk hadde vært fint å ha

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-53°C Føles som -59°C

Grønland

I dag
-25°C Føles som -36°C

Ojmjakon

I dag
1°C Føles som -3°C

Svalbard

I dag
4°C Føles som -4°C