(1)

Fjellpulken Xpack Tursekk 25 L

Fjellpulken XPACK 25 liter er vår minste sekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker har er meget komfortable med mulighet til å feste på pulkdrag direkte magebeltet.

Pris fra: kr1.599,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Tursekk Xpack 25 liter

Fjellpulken XPACK 25 liter er vår minste tursekk. Alle våre tursekker har er meget komfortable med mulighet til å feste på pulkdrag, taudrag eller hanefot og hundekobbel direkte magebeltet.

Sekkene har meget gode polstringer på skulder og hoftebelte. Selesystemet har alle nødvendige justeringsmuligheter, inkludert det unike «shoulder motion» systemet som gjøre at skulderreimene bedre følger brukerens bevegelser ved skigåing og pulktrekking. Den fungerer utmerket også for sykling, alpint og andre aktiviteter hvor en tursekk kan være god og ha.

Denne tursekken har også vårt «hang-on system» integrert. Det enkle og geniale konseptet for å «taue» slitne barn hjem igjen til hytta eller tilbake til bilen – på en morsom og lettvint måte. Alle våre hofte- og tursekker har dette som standard.
Sekkene har vært benyttet på en rekke ekstreme ekspedisjoner, og deres solide utførelse er derfor godt gjennomtestet.
Mål med normal oppakning:
60x 27 x 20 cm

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.0 kg
Dimensjoner 60 × 35 × 10 cm
Barcode

709000108306-8

Bruksområde

Barn & Familie, Tur

Volum

25 Liter volum

1 omtale for Fjellpulken Xpack Tursekk 25 L

  1. Even meisterplass

    Den ultimate sekken for store og mindre turer. Perfekt sommer som vinter. Ideel om ein vil ha litt kleder, mat, drikke lett tilgjengelig i sekken under dekktrening, med bsrnepulken, til mindre turer eller turer over flere dager. Har brukt denne en del med hunder i trekk forran og fungerer utmerket sammen med hund, også her turer i fjellet om sommer eller ski på vinter!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-57°C Føles som -65°C

Grønland

I dag
-18°C Føles som -25°C

Ojmjakon

I dag
10°C Føles som 6°C

Svalbard

I dag
2°C Føles som -3°C