(1)

Fjellpulken Xpack Tursekk 25 L

Fjellpulken XPACK 25 liter er vår minste sekk og en solid pulksekk. Alle våre sekker har er meget komfortable med mulighet til å feste på pulkdrag direkte magebeltet.

Pris fra: kr1.599,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Tursekk Xpack 25 liter

Fjellpulken XPACK 25 liter er vår minste tursekk. Alle våre tursekker er meget komfortable med mulighet til å feste pulkdrag, taudrag eller hanefot og hundekobbel direkte på magebeltet.

Sekkene har meget gode polstringer på skulder og hoftebelte. Selesystemet har alle nødvendige justeringsmuligheter, inkludert det unike «shoulder motion»-systemet som gjør at skulderreimene bedre følger brukerens bevegelser ved skigåing og pulktrekking. Den fungerer også utmerket for sykling, alpint og andre aktiviteter hvor en tursekk kan være god å ha.

Denne tursekken har også vårt «hang-on»-system integrert, det enkle og geniale konseptet for å «taue» slitne barn hjem igjen til hytta eller tilbake til bilen – på en morsom og lettvint måte. Alle våre hofte- og tursekker har dette som standard.
Sekkene har vært benyttet på en rekke ekstreme ekspedisjoner, og deres solide utførelse er derfor godt gjennomtestet.
Mål med normal oppakning:
60x 27 x 20 cm

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.0 kg
Dimensjoner 60 × 35 × 10 cm
Barcode

709000108306-8

Bruksområde

Barn & Familie, Tur

Volum

25 Liter volum

1 omtale for Fjellpulken Xpack Tursekk 25 L

  1. Even meisterplass

    Den ultimate sekken for store og mindre turer. Perfekt sommer som vinter. Ideel om ein vil ha litt kleder, mat, drikke lett tilgjengelig i sekken under dekktrening, med bsrnepulken, til mindre turer eller turer over flere dager. Har brukt denne en del med hunder i trekk forran og fungerer utmerket sammen med hund, også her turer i fjellet om sommer eller ski på vinter!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-54°C Føles som -61°C

Grønland

I dag
-24°C Føles som -35°C

Ojmjakon

I dag
8°C Føles som 4°C

Svalbard

I dag
4°C Føles som -4°C