Fjellpulken Sleeper 200 SF Rød m/sittefunksjon

Tomt på lager

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Fjellpulken Sleeper 200 SF er en stor bag/pose hvor man kan ha et ferdig oppblåst liggeunderlag og utrullet sovepose klar til bruk. Eller du kan ta den nedpakket med i tursekken sammen med resten av utstyret ditt. Produktet refereres også til som polar bedding.

Sleeper 200 SF (sittefunksjon) er designet med muligheten til å løfte opp rygge på den slik at den danner en ryggstøtte. Dette gjør ditt teltliv langt mer komfortabelt enten du spiser, leser eller gjør andre ting hvor det er bekvemt å sitte oppreist.

Man fester Sleeper 200 SF med strikker eller reimer oppe på pulken eller brettet når man går med og dermed har man utstyret klart til bruk på minimalt med tid. Det er konstruert slik at man har egne rom til liggeunderlag (et oppblåst eller flere uoppblåste) og for sovepose. Det er også et eget rom for pute om man bruker det, samt rom for andre småting.

Sleeper 200 SF fungerer også som en ekstra membran mot teltbunn/bakke slik at man holder seg varmere og tørrere. Om man er ute og går i ruskevær og må hurtig opp med teltet gjør denne løsningen det langt raskere å komme i nødbivuak.

Men Fjellpulken Sleeper 200 er ikke bare et hendig produkt når du er ute vinterstid. Det er like verdifullt sommerstid om du sover ute under åpen himmel eller som en ekstra membran mot bakken!

Vi anbefaler fullstørrelse oppblåsbart liggeunderlac ca 197x65cm for god ligge- og sittekomfort.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 2 kg
Barcode

7090001083969

Farger

Rød

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fjellpulken Sleeper 200 SF Rød m/sittefunksjon”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-31°C Føles som -40°C

Grønland

I dag
-41°C Føles som -48°C

Ojmjakon

I dag
-28°C Føles som -32°C

Svalbard

I dag
-4°C Føles som -15°C