Dragpakke med sele og dragfester (standard)

Pakke med alt du trenger for å koble på pulken.. Medfølger dragfester og popnagler som kan festes på de fleste type pulker.

kr3.569,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Fjellpulken Standard Dragpakke  med pulksele og dragfester

PULKSELE:
Fjellpulken Standard Pulksele er en solid trekksele til bruk for å dra pulk. Den er produsert i solid nylonmateriale og har god polstring i beltet rundt livet. Det medfølger kryssreimer som sikrer at selen ikke siger ned fra livet og som også er til hjelp når man drar pulken opp brattere bakker. Alle beltespenner er i velkjent UTX/Flex og ITW Nexus kvalitet og sikrer at beltet sitter bekvemt og på det stedet du ønsker å ha det.

PULKDRAG:
Solid Standard pulkdrag produsert i glassfiber og metall. Draget kan enkelt foldes sammen for enklere transport og oppbevaring. Dette draget følger alle våre komplette modeller av barnepulk og turpulk, samt lastebrett i plast. Draget er utstyrt med toveis fjæringssystem som vil dempe rykk og gi mer behagelig gange. Det er meget sterkt og kan brukes sammen med alle våre pulktyper.  Med denne pakken følger også Fjellpulkens dragfester som kan benyttes på andre fabrikanters pulker og plastbrett.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Dimensjoner 128 × 43 × 5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dragpakke med sele og dragfester (standard)”