Fjellpulken Alpine Rescue 220 Redningspulk

kr46.875,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Fjellpulken 220 Alpine Rescue Redningspulk

Dette er vår mestselgende redningspulk og er alt-i-ett pulken for effektiv redningstjeneste. Pulken er pasientvennlig både for alpine nedfarter og snøkledde vidder, og egner seg svært godt både på hard snø og dyp løssnø.

Redningspulken

Stabiliserende skrog med beskyttende hodekappe gir sikker og komfortabel transport. Skrog i glassfiberarmert polyester fungerer bra i varierende temperatur, gir gode glideegenskaper og lite vedlikehold. Utvendige og innvendige snørereimer for sikring av pasient.

Pulktrekket

Praktisk tunnelduk i cordura beskytter pasienten mot vær og vind. Trekket har vindu og toveis glidelås og er helt avtagbart.

Isolasjonsmadrass

Den lette og støtdempende  isolasjonsmatten i bunn består av skummateriale med lukkede celler, noe som gir ekstra god isolasjon mot kalde underlag.

To-manns alpindrag

Dragsystemet sikrer kontrollert håndtering  da de er strategisk plassert i pulkens styringspunkt. Uavhengig bevegelighet i koblingene gir den fordelen at de følger terrenget og tilpasses pulkfører under bruk.

I en håndvending fjernes dragene helt, byttes ut med snøscooterdrag, eller slåes sammen over pulken. En fleksibel løsning som gir mulighet for betjening av en til to pulkførere.

Utstyres etter behov

Alpine 220 Rescue kan utstyres etter behov.  Dette er en romslig pulk med plass til både pasient og og nødvendig medisinsk utstyr som vacuummadrass, spjelker og scoopbåre. Scoop-båre forhandles ikke av Fjellpulken.

 

220cm pulk med bredde 58cm, to-manns alpindrag, avtagbar tunnelduk, innvendige og utvendige snørereimer og isolasjonsmadrass. Vekt 17kg (25kg inkl tomannsdrag).

 

 

 

Lengde: 220cm pulk
Bredde: 58cm
Avtagbar tunnelduk
Innvendig og utvendig snørereimer
Isolasjonsmadrass.
Vekt 17kg (25kg inkl tomannsdrag)

Kan utstyres med:
-To-manns alpindrag (inkludert)
-Kun enkelt drag foran
-Snøscooterdrag

Tilleggsinformasjon

Barcode

709000108275-7

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fjellpulken Alpine Rescue 220 Redningspulk”