Fjellpulken Sleeper 200 Grønn

Fjellpulken Sleeper er en stor bag/pose hvor man kan ha et ferdig oppblåst liggeunderlag og utrullet sovepose klar til bruk.

kr1.899,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Fjellpulken Sleeper 200  Expedition Bedding

Fjellpulken Sleeper er en stor pose hvor man kan ha et ferdig oppblåst liggeunderlag og utrullet sovepose klar til bruk, for raskest mulig komme i ly for vær og vind. Laget i solid RipStop-materiale med Cordura i bunn. Denne kan legges på toppen av pulk eller slede.

Fjellpulken Sleeper kan enkelt tas med inn i telt, og de store og små lommene gir mulighet for å pakke dunjakke, votter, briller, lue og andre ting man ønsker å raskt kunne få fatt i.

Man fester Sleeper 200 med strikker eller reimer oppå pulken eller brettet man går med, og dermed har man utstyret klart til bruk på minimalt med tid. Den er konstruert slik at man har egne rom til liggeunderlag (et oppblåst eller flere uoppblåste) og for sovepose. Det er også et eget rom for pute om man bruker det, samt rom for andre småting.

Sleeper 200 fungerer også som en ekstra membran mot teltbunn/bakke slik at man holder seg varmere og tørrere. Om man er ute og går i ruskevær og må hurtig opp med teltet, gjør denne løsningen det langt raskere å komme i nødbivuak.

Tilpasset fullstørrelse liggeunderlag ca 197×64 cm.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2 kg
Dimensjoner 40 × 12 × 12 cm
Barcode

709000108321-1

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fjellpulken Sleeper 200 Grønn”