Fjellpulken Xlink pakke m/skibinding og ski

Pakke med Xlink binding og Madshus ski. Det må påregnes noen dagers leveringstid for montering av binding.

kr2.999,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Pakke med ferdig montert Xlink binding på Madshus ski.

NB. Det må påregnes et par dager for montering.

Med Fjellpulken Xlink får du superglid på din Fjellpulken barnepulk! X-link gjør at du enkelt kan montere ski på din Fjellpulken Classic Barnepulk.

Årsaken til at dette produktet er utviklet, er Fjellpulkens årelange kunnskap om fordelene med ski under pulken. Erfaring fra blant annet konkurransekjøring med hund, viser at ski er mye bedre enn en klassisk glideplate. Ski reduserer friksjonen mellom pulken og snøen betraktelig, slik at pulken glir mye lettere. Samtidig finnes det en del situasjoner hvor man ikke ønsker ski som for eksempel i visse typer terreng og ved transport. Da tar man ganske enkelt og klikker skiene av.

Fjellpulkens X-link-system gir også pulken en mye jevnere flyt, på grunn av skienes evne til å redusere effekten av, og utjevne dybden i, humper. Dette igjen vil gjøre turen mye mer behagelig for barnet. Siden pulken løftes litt opp, unngår man i tillegg kuldegjennomslag fra snøen, slik at barnet bedre holder varmen.

X-link monteres enkelt på en klassisk Fjellpulken barnepulk som har veltebeskyttere i svart plast. Det tar kun noen sekunder å montere, og skiene kan demonteres like enkelt.

Hvis du eier en eldre pulk med runde veltebeskyttere av stål, kan du enkelt skifte veltebøyler til den nyere plastutgaven. Da bruker man opp igjen det fremste hullet, og borrer nytt hull til den bakre skruen. Den nye veltebøylen dekker da over det gamle hullet. Dermed er man i stand til å bruke X-link system også på eldre pulkmodeller.

 

NB! For å sikre stabilitet i pulken, blir skiene stående i en bred posisjon utenfor sporene i løypa. Dette vil ikke påvirke gliden negativt.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 3.0 kg
Dimensjoner 150 × 25 × 10 cm
Barcode

709000108334-1

Farger

Svart

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fjellpulken Xlink pakke m/skibinding og ski”