Pinnesele

kr599,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Seleverkstedet Pinnebaksele

NB! Selene sys på bestilling og det må påregnes minimum 3 ukers leveringstid. Det må skrives inn målene for hunden i "kommentar til bestillingen" i handlekurven ved kjøp i nettbutikken.

HUSK Å TRYKKE "LEGG TIL" NÅR DU HAR SKREVET KOMMENTAREN.

Måleveiledning for seler

Pinnebakselen kan kobles til Combiflex selen eller den regulerbare kombitrekk selen når du skal drive styrketrening av din hund med kjettingslep.

Pinnebakselen er den bakre delen av den den gamle fraktselen som ble mye brukt ved tyngre arbeid under gullgravertida i Alaska og seinere. Den egner seg som tillegg til Combiflex selen og regulerbar kombitrekksele når du ønsker å drive styketrening av din hund med kjettingslep. Den egner seg for tyngre trekk på grunn av det lave trekkpunktet. Hunden kan legge sin masse over trekkpunktet og «bende» slepet framover.

Denne seletypen brukes også til Weightpull trening og konkurranse hvor det er om å gjøre å trekke størst mulig vekt i forhold til kroppsvekta over ca. 12m. Den kalles da «weightpull sele» og er sydd i av et bredere band og halsen er mer understilt for at hunden skal kunne komme lavt ned med hodet uten å klemme igjen luftveiene i strupen.

Både Combiflex selen og den regulerbare kombitrekkselen har også den muligheten til å regulere halsens vinkling. Det er det som gjør disse selene så unike.

Pinnebakselen fåes kun i svart.

Tilleggsinformasjon

Bruksområde

Styrketrening for hund

Sele

Med standard sele og drag

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pinnesele”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-52°C Føles som -60°C

Grønland

I dag
-33°C Føles som -40°C

Ojmjakon

I dag
1°C Føles som -4°C

Svalbard

I dag
2°C Føles som -6°C