TOGO kløv

Seleverkstedets klassiske og solide kløv. Ergonomisk utformet etter hundens størrelse.  Svært solide materialer med 1000-denier-belagt nylon, skinn samt solide sømmer. Inkludert lærolje for bevaring av skinn.

Pris fra: kr2.699,-

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Togokløv fra Seleverkstedet

Seleverkstedets klassiske og solide hundekløv. Ergonomisk utformet med bærevesker designet for oppakning etter hundens størrelse. Skinn og 1000-denier-belagt nylonstff samt solide sømmer gjør Togo-kløven svært slitesterk. TOGO-kløven så dagens lys i 1982 og har gjennom mange år vært i en egen klasse når det gjelder kvalitet og  bærekomfort for hunden. Volumet  av kløven i forhold til størrelse (veskene og det opphøyde lokket)  er gjort så stort som det er hensiktsmessig for hunden å bære, uten at det innskrenker hundens bevegelsesfrihet.

Slik velger du riktig størrelse:
Mål hunden over ryggen fra albuespiss til albuespiss (AA-mål)

Togo kløv størrelser (AA-mål):
Mini 50-55 cm
XXS ca 57 cm
XS ca 61 cm
S ca 65 cm
M ca 71 cm
L ca 82 cm
XL ca 92 cm
XXL ca 102 cm

 

Kvalitet
Skinn og 1000 denier belagt nylonduk samt solide sømmer har gjort til at den har fått utmerkelsen «beste kløven i langtidstest» (Villmarksliv august 2015).

To lommer i lokket
I lokket er det 2 lommer med glidelås. Her kan det legges små lette ting du trenger å ha lett tilgang til.

Polstret brystreim
En enkel regulerbar polstret brystreim gjør at kløven ikke sklir bakover.

Regulerbar glideende
En regulerbar glideende som er koblet til en ring på hver side av kløvens bakre del. Dette festet har fast forbindelse til frontens brystreim slik ingen søm ryker om hunden drar litt ekstra hardt.
Ved bruk av glideenden vil ikke kløven bli dratt over til siden når hunden går skeivt i forhold til deg. På grunn av at kroken sklir fra side til side, vil den etter en tids bruk bli slitt. Den kan da tas av og skiftes.

Stikklåser
6 stikklåser holder lokket på kløven stramt. 2 kraftige på hver side og 2 litt mindre bak som hindrer lokket å blåse opp med vind bakfra.

Hevereim
Hevereima som går fra veskekant til veskekant  er regulerbar og løfter kløvveskene litt ut fra hundens sider når kløven er tung. Det sparer hunden fra    å slitasjeskader på overarmen og albueleddet.

Snølås
Snølåsen lukker hver veske og holder innholdet på plass.

Strikker
Brystreima og 2 gjorder holder kløven på plass på hundens rygg. Det eneste som sikrer at kløven er balansert og ligger rett er at den er pakket riktig.

Skinn
Skinnet i fronten og side, tar i mot for slitasjen fra steiner og busker. 1 flaske olje følger med hver kløv slik at du kan holde skinnet mykt.

Tilleggsinformasjon

Bruksområde

Hund, Tur med hund

Size

Mini, XXSmall, XSmall, Small, Medium, Large, XLarge, XXLarge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “TOGO kløv”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Been there.

Sydpolen

I dag
-39°C Føles som -48°C

Grønland

I dag
-24°C Føles som -35°C

Ojmjakon

I dag
-30°C Føles som -36°C

Svalbard

I dag
-17°C Føles som -23°C