Fjellpulken Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FJELLPULKEN HOLDER FERIESTENGT UKE 28, 29 OG 30

Tonje Helene Blomseth

    
Møt Tonje

Tonje Helene Blomseth. Foto: Kjell Ruben Strøm
Tonje Helene Blomseth. Foto: Kjell Ruben Strøm

 

En ekte eventyrer

Tonje avsluttet skolegangen i 2012 for å satse fulltid som “eventyrer” men vi kan egentlig kategorisere det som freelancer. Tonje gjør litt av alt, andre ganger mye av noe. Hun er forfatter, influencer, tv-personlighet, filmskaper, driver av egen nettbutikk, ambassadør, foredragsholder. En god mix, kan vi trygt si. 

 

Suksess i sosiale medier

Tonje har på relativt kort tid blitt hele Norges nye "villmarkskjendis" med 25.000 følgere på Facebook og 55.000 følgere på Instagram i tillegg til TV-produksjoner. Hun ble født i 1994 og har siden farta rundt på jakt etter opplevelser, som hun selv sier. Hun er opprinnelig trønder, men har gjort gjort finnmarking av seg og er nå bosatt like utenfor Karasjok. Der bor hun på de vide vidder sammen med sin samboer og deres fire hunder. Familien består av gjeterhunden Rino og trekkhundene Nanni, Nanook, Alaska, Elliot og Buddy

 

Interesser

En av hennes viktigste interesser - er å formidle. Helst i form av film. På en god andreplass kommer tekst med bilder. Følger du Tonje i sosiale medier eller på bloggen, kan du få med deg diverse temaer som omfatter friluftsliv og dens kultur. Det kommer “live” oppdateringer fra små og store ekspedisjoner. Forhåpentligvis kan du også finne en slags inspirasjon til et liv ute ved å følge Tonje.

 

God ambassadør for Fjellpulken

Tonje er opptatt av kvalitet når det kommer til utstyr og valget av Fjellpulken som leverandør av pulk falt dermed naturlig. Vi er veldig glad for å ha Tonje med som ambassadør for Fjellpulken.

FØLG HENNE

www.tonjeblomseth.com

   

 

TILBAKE TIL AMBASSADØRER

 


 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke