Fjellpulken Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER KR 999,-

PRESSEMELDING: Fjellpulken kjøper Seleverkstedet

 

 

Utvikler merkevaren videre sammen med Jan Reinertsen

Seleverkstedet kjøpes nå av Fjellpulken As som vil drive merkevaren videre med Jan Reinertsen på laget. Avtalen ble undertegnet 17. september på Lillehammer. Reinertsen vil gå over i en rolle innen kvalitetssikring og produktutvikling.

 

Fra høyre: Grunnlegger av Seleverkstedet Jan Reinertsen, styreleder i Fjellpulken Anne Rustadstuen og daglig leder i Fjellpulken Dag Ulven.

 

Om Seleverkstedet

Seleverkstedet med Jan Reinertsen har i mange år vært en bauta i hundemiljøet med sin kunnskap om hundehelse og produksjon av produkter til hund. Fra sitt verksted på Harestua har han oppnådd spesialiststatus med Seleverkstedets seler og kløv. Seleverkstedet har opparbeidet en trofast kundemasse og mottar svært positive anmeldelser på produktenes utforming og holdbarhet. 

 

Om Fjellpulken

Fjellpulken er kjent som markedets største pulkprodusent og har i de senere år utvidet porteføljen sin med tur- og friluftsutstyr. Vi har imidlertid solgt pulkrelatert hundeustyr siden 60-tallet og er ikke helt fremmed på feltet. Fjellpulken har i flere omganger vunnet priser for god produktdesign.

 

 

Felles styrke

Da ideen om samarbeid først kom opp tidligere i år, falt det veldig naturlig å gå videre i dialogen. Vi har lagt merke til hverandre i og med at begge har levert kvalitetsprodukter til det profesjonelle hundemarkedet i mange år. Å kombinere vår spesialkompetanse gir et stort potensiale for at et større marked skal få oppleve svært gode hundeprodukter i årene som kommer.

 

En spennende tid fremover

Seleverkstedet er i dag liten aktør men i kvalitet og kompetanse noe av det aller beste man finner på markedet. Jan Reinertsen er godt kjent innen hundemiljøet for sin kunnskap innen hundens energibruk og restitusjon. Denne kompetansen har Reinertsen brukt aktivt i uvtiklingen av sine produkter der passform til hundens bevegelighet og velbefinnende har hatt den høyeste prioritet.

 

Bygger merkevaren videre

Selverkstedet vil fortsette som merkenavn med videreutvikling innen design og merkevare med flere produktserier og utvidede markeder. Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ser på Seleverkstedet som en merkevare i toppsjiktet som vi skal forvalte på en god måte.

 

#seleverkstedet

 

For mer informasjon, kontakt daglig leder:
Dag Ulven
E-post: dag@fjellpulken.no
Tlf: 90891314

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke