Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Line Victoria Sverdrup

Møt Line Victoria Sverdrup

100% friluftsliv - fra Lines blogg

Friluftslivsjente som velger å satse 100% på friluftslivet og det villmarka har å by på. Bli med meg på min reise gjennom Norges fantastiske natur.

Jeg er en jente født i 1995. Opprinnelig er jeg født og oppvokst i Bærum, men sommeren 2017 flyttet jeg opp til Evenstad i Østerdalen sammen med min samboer, Augustus, og våre to polarhunder, Sarek og Stumpen.

Jeg fant tidlig ut at å drive med friluftsliv gir meg en spesiell form for glede og følelse som jeg ikke får av noe annet. Tidlig ble jeg krøket i pulken bak våre tre grønlandshunder på hytta i Valdres, og siden den gang har hunder og hundekjøring vært en stor del av meg.

Denne bloggen vil handle om mine turer, både til fots med sekk og på ski med pulk. Jeg håper du vil bli inspirert til å dra mer ut på tur, om det er i nærområdet eller langt vekkeg håper du blir inspirert til å dra mer ut på tur, om det er i nærområdet eller langt vekk. Kanskje du til og med ønsker å gå i noen av mine stier som jeg tråkker på veien mot mine store friluftlivsdrømmer?


 

FØLG HENNE

Line Victoria Sverdups blogg 

        

 

TILBAKE TIL AMBASSADØRER

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke