Fjellpulken Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FJELLPULKEN HOLDER FERIESTENGT UKE 28, 29 OG 30

Line Victoria Sverdrup

 

Møt Line Victoria Sverdrup

 

Det ligger i blodet

Line Victoria Sverdrup er en Bærumsjente som har levd ut sin friluftsdrøm i Østerdalen med sin samboer og deres to polarhunder. Som slektning av polfarer Otto Sverdrup har Line Victoria et hjerte fylt av eventyrlyst og kjærlighet for Grønlandshunder og norsk natur. 

 

Natur & media

Line Victoria har mange lidenskaper. Alt fra jakt og fiske til hundekjøring. I tillegg jobber hun som freelance journalist for bladet Villmarksliv. Hun har derfor nå begynt å studere journalistikk, for å kunne bli enda flinkere til å formidle friluftsglede og naturvern gjennom tekst, bilder og videoer. Hun deler også aktivt bilder og videoer fra sine turer på Instagram, der mennesker i alle aldre blir inspirert til å komme seg ut og nyte det naturen har å by på, både for liten og stor. 

Fjellpulkenambassadør

Fjellpulken har vært med på Lines eventyr fra ung alder. Som lite barn ble hun trukket av familiens Grønlandshunder i fjellpulkens barnepulk, og nå, i voksen alder, går hun på ski med Fjellpulken og hjelp fra sin sterke Grønlandshund Sarek. 

Små og store ekspedisjoner

Fjellpulken er derfor en naturlig og fast følgesvenn på framtidens små og store ekspedisjoner 
Barnepulken lever i beste velgående på hytta i Valdres den dag i dag, og vi skal ikke se bort i fra at denne også vil bli brukt av framtidens små eventyrere med Grønlandshunder som turhjelp.  

 


 

FØLG HENNE

Line Victoria Sverdups blogg 

        

 

TILBAKE TIL AMBASSADØRER

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke