Fjellpulken Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER KR 999,-

Fjellpulken turpulker

Turpulktrenden

Turpulk blir stadig mer populær, av flere grunner. Moderne turutstyr med lett vekt og og mye fokus på utendørsopplevelser har ført til en tydelig trend der flere vil oppleve sine dagsturer eller overnattingsturer på langrenn, tur eller randonee-ski. Turpulken har naturlig blitt med i denne trenden med muligheten til å frakte mye turutstyr uten å måtte bære alt på ryggen. I tillegg er turpulken et kjærkomment produkt for å frakte ting til og fra hytta. Selv vår minste turpulk kan frakte 185 liter i volum og å slippe å ha tung last på ryggen gjør skiturene ganske så behagelig.

Fjellpulken Xcountry turpulkserie

Turpulkserien Xcountry fra Fjellpulken er en serie veldesignede og lette turpulker i solid utførelse som er en sikker vinner om du skal bruke den til alt fra dagsturer eller opp til en ukes overnattingstur. Størrelsene varierer fra 118 cm og 185 liter volum / 130 cm og 235 liter / 144 cm og 285 liter. Den minste pulken er svært manøvrerbar og lett og dra, i mens de to større kan ta mer last og mulighet til å pakke med lavere tyngdepunkt. 

 

 

 

 

Xcountry 118 - liten, men stor


Vår minste turpulk med et pakkevolum på hele 185 liter. Det vil si at denne kompakte pulken rommer mer enn to store langtursekker. Pulken er veldig anvendelig og din å gå med. Lett manøvrerbar opp og ned bakker. Fin for yngre eller de som klarer seg med slik størrelse. Passer for dags- og helgeturer. Passer litt inn i bil eller kan tas med på toget.

 

Xcountry 130 - for helgeturene


En svært hendig pulk med pakkevolum på 235 liter. Dette er en fin dagstur og helgepulk som er både hendig og romslig. Den har i mange år vært en bestselger blandt dem som vil bruke pulk med hundedrag. 

 

Xcountry 144 - bestselgeren


Vår bestselger med pakkevolum på 285 liter er dette en veldig fin og romslig allrounder som med sin lave vekt og gode størrelse egner seg godt til både småturer og lengre turer . Her har du nok plass til å pakke med lavere tyngdepunkt for små turer og plass nok for lengre overnattingsturer. Pulkens størrelse passer best til én hund om den skal dras av hund. Et sikkert valg med andre ord.

 

Trenger du større pulk?
Se våre ekspedisjonspulker

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke