Fjellpulken Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER KR 999,-

Fjellpulken barnepulk best i test

 

Fjellpulken Barnepulk best i test

Gennom mange år har Fjellpulken Classic Barnepulk fått gode omtaler vunnet kåringer i forskjellige tester. Grunnen er helt enkel vår kompromissløse fokus på komfort, sikkerhet og kvalitet. Lavt tyngdepunkt og bredt skrog gjør pulken ekstra veltesikker, og den gode flyteevnen over snø gjør at den fungerer svært godt i både skog og fjell. I tillegg er den konstruert slik at den UV-beskyttende vindskjermen og ryggen danner en kupe rundt barnet om du skulle være uheldig å få et velt. 

 

 

 

Barnepulk test DNT

 

 

 

 

Barnepulk Test Fjell & Vidde

 

 

 

 

Barnepulk test Foreldre & Barn

 

 

 

Omtale i Fjellforum

 

 

 

Omtale på Dinside/Dagbladet

 

 

Fjellpulken Classic Komplett

Ønsker du å ha med de minste ut på vintertur, er Fjellpulkens barnepulk den beste og mest komfortable løsningen for deg og barnet. Pulken leveres komplett med rygg, vindskjerm og veltebøyler. Den har et stabiliserende skrog og er utstyrt med veltebøyler som stabiliserer pulken og forebygger velt i ulendt terreng. Et tvers igjennom solid kvalitetsprodukt som både dine barn og andre som måtte komme etter kan ha glede av i generasjoner!

 

Verdens mest solgte barnepulk

Fjellpulkens barnepulk - markedslederen mer enn 50 år og verdens meste solgte pulk. Dette har gitt Fjelpulken solid erfaring til å videreutvikle modellen  gjennom årene.  Fjellpulken Classic Barnepulk har fornyet flere ganger.

 

Tilleggsutstyret

Seler og drag er utformet for den beste turopplevelsen også for den voksne som skal dra barnet. Her finnes det også flere muligheter som sele, beltetaske eller tursekk, hvor alle disse kan påkobles pulkdrag. Du finner også beskyttelsestrekk til pulken og varmepose til barnet i vårt sortiment.

 

_______________________________________________________________

Se barnepulk og tilbehør i nettbutikk

 

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke