Kite Pulk

Kiting om vinteren – fly over viddene

Skikite er en voksende aktivitet som gir store vinteropplevelser. Mange starter med skiseil og går over til kite når de behersker skiseilet. Det kan være svært praktisk å ha med seg utstyr til camp i vinterfjellet. Fjellpulkens Kite Pulk er en stabil og romslig pulk beregnet på bruk med Kite i høye hastigheter og med god plass til oppakning.

Kitekurs for vinter

Skikite.com er en gjeng dedikerte kitere som holder kitekurs i hele Sør-Norge. De fleste kursene foregår på Finse samt Hardangervidden langs Riksvei 7 der det er gode forhold med terreng og vindforhold. Her får du lære deg annerledes opplevelser, i en værtype mange velger å tilbringe innendørs men som gir stor glede og store vinteropplevelser. Fokus på sikkerhet, kvalitet og opplevelse har blitt utviklet gjennom mange år med Skikite.com sine kitekurs.

Kari Schibevaag

Kari Schibevaag er er en tidligere norsk kiteboarder og flere ganger verdensmester både innen snøkiting og kitesurfing på vann. Hun lever store deler av året ute på farten i natur som gir actionfylte opplevelser. Følg Kari på Instagram!

Kite pulke Kari Schibevaag
Foto: Therese Normann Andersen
Kari schibevaag kitepulk

Kite pulk

Fjellpulken Kite TSE er en spesialldesignet pulk for kiting. Den er lav og bred med lavt tyngdepunkt for å ikke velte lett. Pulken har forsterkninger med aluminiumslist rundt hele pulken samt 3 dragfester. Stor og solid glidelås med store plastspenner for å låse reimer.

Pulken har katamaranmeier som gjør pulken lettere i fart og god glid. Den har utskiftbare meier slik som den øvrige Xplorer-serien.

kite pulk Fjellpulken