Ledig stilling som kundeservicemedarbeider

Er du vår nye kunderservicemedarbeider?

Vi søker kundeservicemedarbeider – Deltid

Fjellpulken er i sterk vekst og søker nå etter en positiv, løsningsorientert og allsidig kundeservicemedarbeider i 50% stilling med mulighet for utvidelse.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer ansvar for besvare kundehenvendelser fra privat- og bedriftsmarked, ta imot ordre og registering av disse, samt avhjelping med andre oppgaver som varepakking, utsendelser, etc. Du vil få jobbe med alle våre tre merkevarer: Fjellpulken, Seleverkstedet og Fjellpulken Outdoor.

For rette vedkommende kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, spennende utfordringer og en interessant og utfordrende arbeidshverdag i selskap i vekst. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et positivt ladet team sammen med hyggelige mennesker innenfor et spennende område hos en veletablert norsk produsent av friluftsutstyr. Vi har veldig store ambisjoner for fremtiden og tror du kommer til å få bli med på en spennende reise hos oss.

Nøkkelkvalifikasjoner:

Kompetanse innen Microsoft Office (Word, Excel, etc)
God skrivehastighet på pc (er viktig da det er mye som skal besvares)
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Gode engelsk-kunnskaper skriftlig og muntlig
Utpreget positiv, serviceinnstilt og samarbeidsvillig
Interesse for natur og friluftsliv

Arbeidssted:

Arbeidssted er Fjellpulkens lokaler på Lillehammer og det vil være en fordel om du ikke bor altfor langt unna.

Kontakt:

For spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder Dag Ulven på Dag(at)fjellpulken.no Tlf 61 05 40 00

Om arbeidsgiveren:

Fjellpulken AS ble etablert på Lillehammer i 1963 og har i dag en spennende produktportefølje bestående av barne- og turpulker, sekker og bager, samt andre turrelaterte produkter av høyeste kvalitet. Fjellpulken Brands består av merkevarene Fjellpulken, Selverkstedet og Fjellpulken Outdoor.