Finn noen å trene sammen med

Finn flere som driver med dekktrening på Facebook!

Over hele Norge finner du Facebook-grupper der du kan komme i kontakt med andre som driver med dekktrening. Dekktrening er både effektivt for styrke og utholdenhet, i tillegg til å være skånsom for knær og rygg. I tillegg kan det være en sosial treningsform og aktivitet. Under finner du lenker til Facebook-grupper spredt over Norges langstrakte land.

For mer inspirasjon om dekktrening og turer se
Dekktrening.no.

Dekktrening styrker muskulaturen i hele kroppen og passer for folk i alle aldre som liker å gå på tur i frisk luft. Dette er ideell og skånsom hverdagstrening for deg som vil ned i vekt og/eller ikke kan løpe på grunn av problemer med knær, rygg eller bekken.

Dekktrekking er også ideell oppladning til fjellturer, langturer med pulk, langrenn, sykling og andre fysisk krevende aktiviteter. Det er faktisk som å gå topptur på flatmark; klarer du to-tre dekk i et par timer, så klarer du mye annet også!

Skånsomt for leddene. Når du har vekten hengende etter deg og bruker en god trekksele er det liten belastning på leddene. Dekktrening er også veldig bra for seniorer som ønsker å holde muskulaturen ved like.

TRYKK PÅ LENKENE UNDER
FOR Å KOMME TIL FACEBOOKGRUPPE

Introduksjonsfilm om dekktrening

Utstyr til dekktrening

Bekledning fra Brynje of Norway