Fjellpulken kjøper Seleverkstedet

Fjellpulken kjøper Seleverkstedet i 2019

Fjellpulken kjøper Seleverkstedet og vil drive og utvikle merkevaren videre med Jan Reinertsen på laget. Avtalen ble undertegnet 17. september 2019 på Lillehammer. Reinertsen vil gå over i en rolle innen kvalitetssikring og produktutvikling.

Fra venstre: Grunnlegger av Seleverkstedet Jan Reinertsen, styreleder i Fjellpulken Anne Rustadstuen og daglig leder i Fjellpulken Dag Ulven.

Om Seleverkstedet

Seleverkstedet med Jan Reinertsen har i mange år vært en bauta i hundemiljøet med sin kunnskap om hundehelse og produksjon av produkter til hund. Fra sitt verksted på Harestua har han oppnådd spesialiststatus med Seleverkstedets seler og kløv. Seleverkstedet har opparbeidet en trofast kundemasse og mottar svært positive anmeldelser på produktenes utforming og holdbarhet.  Togo-kløven har med sin robusthet i materialer og utførelse blitt en stor suksess.

Foto: Therese Norman Andresen

Om Fjellpulken

Fjellpulken er kjent som markedets største pulkprodusent og har i de senere år utvidet porteføljen sin med tur- og friluftsutstyr. Siden 60-tallet har Fjellpulken solgt pulkrelatert hundeustyr og ser frem til en utvidet satsing. Fjellpulken har i flere omganger vunnet priser for god produktdesign.

Foto: Therese Norman Andersen

Felles styrke i produktkompetanse

Da ideen om samarbeid først kom opp tidligere i år, falt det veldig naturlig å gå videre i dialogen. Vi har lagt merke til hverandre i og med at begge har levert kvalitetsprodukter til det profesjonelle hundemarkedet i mange år. Å kombinere vår spesialkompetanse gir et stort potensiale for at et større marked skal få oppleve svært gode hundeprodukter i årene som kommer.

En spennende tid fremover

Seleverkstedet er i dag liten aktør men i kvalitet og kompetanse noe av det aller beste man finner på markedet. Jan Reinertsen er godt kjent innen hundemiljøet for sin kunnskap innen hundens energibruk og restitusjon. Denne kompetansen har Reinertsen brukt aktivt i uviklingen av sine produkter der passform til hundens bevegelighet og velbefinnende har hatt den høyeste prioritet.

Bygger merkevaren videre

Selverkstedet vil fortsette som merkenavn med videreutvikling innen design og merkevare med flere produktserier og utvidede markeder. Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ser på Seleverkstedet som en merkevare i toppsjiktet som vi skal forvalte på en god måte.

For mer informasjon, kontakt daglig leder:
Dag Ulven
E-post: dag (at) fjellpulken.no
Tlf: 90891314